Bronckhorster Beer BBQ Chips rooksnippers
Deze Bronckhorster Beer BBQ Chips geven je vlees en/of vis een heerlijke kruidige rooksmaak. Deze chips zijn gemaakt van whisky-, cognac-, armagnac- en rum vaten waarin 9 tot 12 maanden Bronckhorster bieren hebben gelagerd. De zeldzame combinatie van eikenhout, gedistilleerde kwaliteitsdranken en Bronckhorster bieren geven jouw vlees en/of vis een uniek karakter.
GEBRUIKSAANWIJZING
De chips kun je in zowel een kolen-barbecue als gas barbecue gebruiken. Bij voorkeur de chips 10-30 minuten in water laten weken om het product langer te kunnen gebruiken. Laat de chips uitlekken voor gebruik. De chips kunnen ook droog gebruikt worden. Zorg dat er rook in de barbecue ontstaat, voordat er gerechten op het grillrooster worden gelegd. Dit geeft het beste resultaat. Het te bereiden gerecht niet direct boven de chips plaatsen. Grill altijd met een afgesloten deksel, zodat de rook goed in het gerecht kan doordringen. Proberen is leren hoeveelheid chips kunnen naar eigen smaak worden toegevoegd. Je snap dat jouw gerecht nog lekkerder smaakt samen met een heerlijk Bronckhorster blertie, cheers!
Bronckhorster Brewing Company
De Bronckhorster Brewing Company is een brouwerij, waar op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen worden. De brouwerij, gevestigd in een oude boerderij in het buurschap Rha, gemeente Bronckhorst, is omringd met het prachtige en historische landschap van de Achterhoek. Wij zijn een trots en betrokken lid van de lokale gemeenschap.
Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen wij door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken. Via deze smaken willen we verhalen oproepen over personen en plaatsen, die ons hebben geïnspireerd en die onze banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.